Курсар - Дипломная, курсовая, реферат на заказ
Служба спасения для студентов (18+)

Английский язык The Future Tenses

1.Don't wait for me.I'll come home late. I......with my friend. 

Выберите один ответ: 

a. will be dining b. will dine
c. am dining out 

 

2.I think I .... this pie. It looks delisious. 

Выберите один ответ: 

a. will be taking b. will take
c. will have taken 

Правильный ответ: will take 

 

3.I........ become a famous singer one day. 

Выберите один ответ: 

a. am going to b. will be
c. become 

Правильный ответ: am going to 

 

4.I am afraid, we ....... on time for the cinema. 

Выберите один ответ: 

a. will not be
b. are not going to be c. aren't 

Правильный ответ: will not be 

 

5.Now, that I've got good salary I..... buy a new car. 

Выберите один ответ: a. am buying 

b. will buy
c. am going to buy 

Правильный ответ: am going to buy 

 

6.Look at the sky! It...... rain. 

Выберите один ответ: 

a. is going to b. will
c. will be 

Правильный ответ: is going to 

 

7.By the end of the next year I ....... for 10 years. 

Выберите один ответ: a. will have taught 

b. will teach
c. will have been teaching 

Правильный ответ: will have been teaching

 

8.The temperature...... 30 degrees next week. 

Выберите один ответ: 

a. will reach
b. reaches
c. is going to reach 

Правильный ответ: reaches 

 

9.By the time we reach London, we....... for 2 weeks. 

Выберите один ответ: a. will be travelling 

b. will have travelled
c. will have been travelling 

Правильный ответ: will have been travelling 

 

10.By the time you come to the station, all traines........ 

Выберите один ответ: 

a. will have gone b. will be going
c. will go 

Правильный ответ: will have gone 

 

11.She .....her translation until 6 p.m. 

Выберите один ответ:
a. will not complete 

b. will be completing
c. will not have completed 

Правильный ответ: will not have completed 

 

12.Don't call him now, he ..... . 

Выберите один ответ: 

a. will have been sleping b. will sleep
c. will be sleeping 

Правильный ответ: will be sleeping 

 

13.Mona....... to Paris tomorrow morning. 

Выберите один ответ: 

a. is flying
b. will fly
c. will be flying 

Правильный ответ: is flying 

Сколько стоит учебная работа на заказ?