Курсар - Дипломная, курсовая, реферат на заказ
Служба спасения для студентов (18+)

Английский язык Module 1 Test (grammar)

1.What____you do if you won lots of money? 

Выберите один ответ: 

a. won't
b. would

c. wouldn't 

d. will 

Правильный ответ: would 

 

2.If the students were studying, ______ you disturb them? 

Выберите один ответ: 

a. will
b. wouldn't c. won't
d. would

Правильный ответ: would 

 

3.If you make so much noise, I______be able to sleep. 

Выберите один ответ: a. will 

b. won't c. would d. wouldn't 

Правильный ответ: won't 

 

4.They______ miss the last bus if they did not hurry. 

Выберите один ответ: 

a. would

b. wouldn't 

c. will
d. won't 

Правильный ответ: would 

 

 

5.I______finish the work if you don't help me. 

Выберите один ответ: 

a. would 

b. will
c. wouldn't 

d. won't 

Правильный ответ: won't 

 

6.If I were you, I______buy a new bicycle. 

Выберите один ответ: 

a. would 

b. won't
c. will
d. wouldn't 

Правильный ответ: would 

 

7.I___________give you $5 if you do me a favour. 

Выберите один ответ: 

a. will
b. will
c. wouldn't 

d. won't 

Правильные ответы: will, will 

 

8.If Chris didn't fall in love with Jane, he______give her flowers. 

Выберите один ответ: 

a. would
b. won't
c. didn`t
d. wouldn't 

Правильный ответ: wouldn't 

 

9.You ______understand unless you listen carefully. 

Выберите один ответ: 

a. wouldn't 

b. will
c. would 

d. won't 

Правильный ответ: won't 

 

10.If you are a good girl, I______buy you some chocolate. 

Выберите один ответ: 

a. wouldn't 

b. would 

c. will
d. won't 

Правильный ответ: will 

 

Сколько стоит учебная работа на заказ?