Курсар - Дипломная, курсовая, реферат на заказ
Служба спасения для студентов (18+)

Английский язык Final Grammar Test

1.Здесь построят много новых зданий. 

Выберите один ответ: 

a. Many new buildings will be built here 

b. There are many new buildings here
c. Many new buildings are built here 

Правильный ответ: Many new buildings will be built here 

 

2.Тhis film is much spoken about. 

Выберите один ответ: 

a. Об этом фильме много говорят. 

b. Об этом фильме много говорили. c. 

В этом фильме много говорят 

Правильные ответы: Об этом фильме много говорят., В этом фильме много говорят 

 

3.Проведите соответствие 

The house has been built The house is being built The house was built 

Дом построен

Дом строится

Дом строили

Правильный ответ: The house has been built → Дом построен, The house is being built → Дом строится, The house was built → Дом строили 

Правильный ответ: They may be asked 

 

4.Задайте вопрос 

The man has been operated on the heart. What has the man been opera on? 

Правильный ответ: has the man been operated 

 

5.There's someone at the door. It ____________ the postman. 

Выберите один ответ: 

a. can be 

b. must be 

Правильный ответ: must be 

 

6.Don't worry, you _______________ pay now. 

Выберите один ответ: 

a. don't have to 

b. mustn't 

Правильный ответ: don't have to 

 

7.It's a school rule, all the pupils ____________ a uniform. 

Выберите один ответ: 

a. have to wear  

b. must wear 

Правильный ответ: have to wear 

 

8.Их могут спросить 

Выберите один ответ: 

a. They may be asked 

b. They will be asked
c. They may ask 

 Правильный ответ: have to go 

 

9.In my opinion, the government ___________ something about this. Выберите один ответ: 

a. should do 

b. might do 

Правильный ответ: should do 

 

10.______you ride a bicycle? 

Выберите один ответ: 

a. May 

b. Should 

c. Can  

Правильный ответ: Can 

 

11.You ... finish your homework before you go out to play. 

Выберите один ответ: 

a. must 

b. mustn’t 

c. can’t 

Правильный ответ: must 

 

12.Sorry, I can't stay any longer. I ________________. 

Выберите один ответ: 

a. might go
b. have to go 

Правильный ответ: may 

 

13.You ... do the ironing. I’ll do it instead. 

Выберите один ответ: 

a. must 

b. needn’t 

c. can’t 

Правильный ответ: needn’t 

 

14._____ we go to the cinema at the weekend? 

Выберите один ответ: 

a. Shall 

b. Mustn't 

c. May 

Правильный ответ: Shall 

 

15.This is the gun with __________ the murder was committed. 

Выберите один ответ: 

a. which 

b. whom
c. that 

Правильный ответ: which 

 

16.You _____leave now if you want. 

Выберите один ответ: 

a. must 

b. may 

c. might 

Правильный ответ: whose 

 

17.We didn't enjoy the play _________ we went to see. 

Выберите один ответ: 

a. that 

b. who
c. whose 

Правильный ответ: that 

 

18.Put a suitable relative pronoun in each space 

Peter, who couldn't see the screen, decided to change his seat. 

Правильный ответ: Who 

 

19.That's the girl ____________ brother sits next to me at school. 

Выберите один ответ: 

a. that 

b. who
c. whose 

Правильный ответ: whose 

 

20.Put a suitable relative pronoun in each space 

What was the name of your friend whose tent we borrowed? 

Правильный ответ: Неверно 

 

21.Decide if the use of articles is correct or incorrect: 

When does King make his speech? 

Выберите один ответ: 

Правильный ответ: Неверно 

 

22.What school do you study at? I study at ____Hudson Middle school. Выберите один ответ: 

a. the 

b. a
c. -- 

Правильный ответ: the 

 

23.Decide if the use of articles is correct or incorrect: 

Weather hasn't been too good recently, has it? 

Выберите один ответ: Верно 

Неверно  

Правильный ответ: Неверно 

 

Decide if the use of articles is correct or incorrect: 

What's a width of this door? 

Выберите один ответ: 

Верно Неверно  

Правильный ответ: Верно 

 

Сколько стоит учебная работа на заказ?